Nieuws De Meesters

Lees hier het laatste nieuws en updates over De Meesters. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan

Donderdag 21 december 2023 is het ontwerp bestemmingsplan van De Meesters ter inzage gegaan. Tot wanneer de inzagetermijn loopt en wanneer je de gemeente Veenendaal vragen kunt stellen lees je in dit nieuwsbericht.

Om het participatietraject van De Meesters voor iedereen helder en transparant te organiseren maken wij gebruik van het online participatieplatform Parolo. Een platform waar iedereen die wil in alle openheid de gedeelde informatie over het project kan bekijken.

Op donderdag 24 maart 2022 organiseert Wilma Wonen een inloopavond voor De Meesters bij De Cultuurfabriek in Veenendaal. Je bent van harte uitgenodigd daar bij aanwezig te zijn!

Op 16 december 20221 stelde de Raad van de gemeente Veenendaal het ruimtelijk en programmatisch kader vast. Wat dat inhoudt en welke kaders we het hier over hebben lees je in dit nieuwsbericht.

Op donderdag 4 november 2021 tekenden Ronald Tol, Directeur van Wilma Wonen, en Wethouder Engbert Stroobosscher van gemeente Veenendaal de intentieovereenkomst voor de toekomstige nieuwbouwlocatie De Meesters.

Projectontwikkelaar Wilma Wonen streeft samen met de gemeente Veenendaal naar een goede samenwerking. Niet alleen met elkaar, ook met iedereen die bij de plannen voor de ontwikkellocatie betrokken is of zich betrokken voelt. Deze nieuwe website richt zich daarom ook op omwonenden, aangrenzende bedrijven en andere belanghebbenden. Op deze manier houden wij iedereen op de hoogte.