Inloopavond De Meesters op donderdag 24 maart 2022

Op donderdag 24 maart 2022 organiseert Wilma Wonen een inloopavond voor De Meesters bij De Cultuurfabriek in Veenendaal. Je bent van harte uitgenodigd daar bij aanwezig te zijn!

Cultuurfabriek Veenendaal

Tijdstip
19.30 – 21.00 uur

Locatie
De Cultuurfabriek, Kees Stipplein 74 in Veenendaal
Zaal 1, 1e verdieping

Insteek van de inloopavond
Wilma Wonen organiseert een inloopavond, waar architect Ponec de Winter, landschapper Stijlgroep en de gemeente Veenendaal ook aanwezig zijn. Team De Meesters staat die avond voor je klaar om vragen over o.a. het vastgestelde ruimtelijk en programmatisch kader, verkeer/ parkeren, de openbare ruimte en de bestemmingsplanprocedure te beantwoorden aan de hand van borden waar het plan op gepresenteerd staat.

Aanmelden voor de bijeenkomst
Indien je bij de bijeenkomst aanwezig wilt zijn, dan vragen wij je je uiterlijk zondag 20 maart aan te melden door een mail te sturen naar veenendaal@wilmawonen.nl. Wij vernemen graag met hoeveel personen je aanwezig bent.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
We nodigen je van harte uit om het formulier op de website in te vullen als je vragen en/of opmerkingen hebt. Onder de menuknop ‘FAQ’ vind je antwoord op allerlei zaken. Deze lijst houden we up-to-date en vullen we regelmatig aan met nieuwe vragen. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom De Meesters? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Donderdag 21 december 2023 is het ontwerp bestemmingsplan van De Meesters ter inzage gegaan. Tot wanneer de inzagetermijn loopt en wanneer je de gemeente Veenendaal vragen kunt stellen lees je in dit nieuwsbericht.

Om het participatietraject van De Meesters voor iedereen helder en transparant te organiseren maken wij gebruik van het online participatieplatform Parolo. Een platform waar iedereen die wil in alle openheid de gedeelde informatie over het project kan bekijken.

Op 16 december 20221 stelde de Raad van de gemeente Veenendaal het ruimtelijk en programmatisch kader vast. Wat dat inhoudt en welke kaders we het hier over hebben lees je in dit nieuwsbericht.