Ontwerp bestemmingsplan ter inzage

Donderdag 21 december 2023 is het ontwerp bestemmingsplan van De Meesters ter inzage gegaan. Tot wanneer de inzagetermijn loopt en wanneer je de gemeente Veenendaal vragen kunt stellen lees je in dit nieuwsbericht.

Ontwerp bestemmingsplan ter inzage

Inzageperiode
Alle stukken met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan liggen van 21 december 2023 tot en met 31 januari 2024 ter inzage.

Vragen over het ontwerp bestemmingsplan?
Heb je vragen over het ontwerp bestemmingsplan? Deze kan je op dinsdag 9 januari 2024 tussen 19.00 en 21.00 uur aan de gemeente Veenendaal stellen. Aanmelding hiervoor is verplicht en kan via projecten@veenendaal.nl

Vragen over De Meesters?
Heb je vragen over De Meesters? Misschien staat het antwoord op jouw vraag op de pagina met veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Laatste nieuws

Om het participatietraject van De Meesters voor iedereen helder en transparant te organiseren maken wij gebruik van het online participatieplatform Parolo. Een platform waar iedereen die wil in alle openheid de gedeelde informatie over het project kan bekijken.

Op donderdag 24 maart 2022 organiseert Wilma Wonen een inloopavond voor De Meesters bij De Cultuurfabriek in Veenendaal. Je bent van harte uitgenodigd daar bij aanwezig te zijn!

Op 16 december 20221 stelde de Raad van de gemeente Veenendaal het ruimtelijk en programmatisch kader vast. Wat dat inhoudt en welke kaders we het hier over hebben lees je in dit nieuwsbericht.