Participatietraject volgen

Om het participatietraject van De Meesters voor iedereen helder en transparant te organiseren maken wij gebruik van het online participatieplatform Parolo. Een platform waar iedereen die wil in alle openheid de gedeelde informatie over het project kan bekijken.

Participatieplatform Parolo

Wil je graag geïnformeerd worden over het verloop van het participatieproces en de opbrengsten van dit proces kunnen inzien? We vertellen je graag meer over Parolo en wat je er mee kunt!

» Lees meer over Parolo

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
We nodigen je van harte uit om het formulier op de website in te vullen als je vragen en/of opmerkingen hebt. Onder de menuknop ‘FAQ’ vind je antwoord op allerlei zaken. Deze lijst houden we up-to-date en vullen we regelmatig aan met nieuwe vragen. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom De Meesters? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Donderdag 21 december 2023 is het ontwerp bestemmingsplan van De Meesters ter inzage gegaan. Tot wanneer de inzagetermijn loopt en wanneer je de gemeente Veenendaal vragen kunt stellen lees je in dit nieuwsbericht.

Op donderdag 24 maart 2022 organiseert Wilma Wonen een inloopavond voor De Meesters bij De Cultuurfabriek in Veenendaal. Je bent van harte uitgenodigd daar bij aanwezig te zijn!

Op 16 december 20221 stelde de Raad van de gemeente Veenendaal het ruimtelijk en programmatisch kader vast. Wat dat inhoudt en welke kaders we het hier over hebben lees je in dit nieuwsbericht.