DE WEBSITE IS LIVE

Projectontwikkelaar Wilma Wonen streeft samen met de gemeente Veenendaal naar een goede samenwerking. Niet alleen met elkaar, ook met iedereen die bij de plannen voor de ontwikkellocatie betrokken is of zich betrokken voelt. Deze nieuwe website richt zich daarom ook op omwonenden, aangrenzende bedrijven en andere belanghebbenden. Op deze manier houden wij iedereen op de hoogte.

Website

Gericht communiceren

In aanloop naar de start van de verkoop focussen we ons meer op toekomstige bewoners. Wilma Wonen kiest voor deze tweetrapsraket, omdat ze uit ervaring weet dat bij elke fase van het ontwikkelproces een andere manier van communiceren past. Als vragen onbeantwoord blijven, kan dit voor onzekerheid zorgen. Dat willen we voorkomen door open te zijn over wat we doen, wat we van plan zijn en door omwonenden, aangrenzende bedrijven en andere belanghebbenden te betrekken bij de verdere uitwerking van het plan.

Meld je aan

We nodigen je van harte uit om het formulier op de website in te vullen als je vragen en/of opmerkingen hebt. Onder de menuknop ‘FAQ’ vind je antwoord op allerlei zaken. Deze lijst houden we up-to-date en vullen we regelmatig aan met nieuwe vragen. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Donderdag 21 december 2023 is het ontwerp bestemmingsplan van De Meesters ter inzage gegaan. Tot wanneer de inzagetermijn loopt en wanneer je de gemeente Veenendaal vragen kunt stellen lees je in dit nieuwsbericht.

Om het participatietraject van De Meesters voor iedereen helder en transparant te organiseren maken wij gebruik van het online participatieplatform Parolo. Een platform waar iedereen die wil in alle openheid de gedeelde informatie over het project kan bekijken.

Op donderdag 24 maart 2022 organiseert Wilma Wonen een inloopavond voor De Meesters bij De Cultuurfabriek in Veenendaal. Je bent van harte uitgenodigd daar bij aanwezig te zijn!