PARTICIPATIEPROCES DE MEESTERS

Voor De Meesters zijn wij voor omwonenden, omliggende bedrijven en overige belanghebbenden een participatietraject gestart. Om dit traject helder en transparant te organiseren gebruiken wij het online participatieplatform Parolo. Op deze pagina vertellen wij je wat Parolo is, hoe je een account aanmaakt en wat de relatie is met de nieuwsbrieven van De Meesters.
 Participatieplatform Parolo
Op de hoogte blijven van het participatieproces?
Wil je graag geïnformeerd worden over het verloop van het participatieproces voor De Meesters? De opbrengsten van het participatietraject worden gedeeld op het online platform Parolo. Via Parolo kun je eenvoudig geüploade documenten omtrent het participatieproces bekijken. Denk hierbij aan documenten zoals het ruimtelijk en programmatisch kader, notulen van bijeenkomsten en presentaties. Je hebt ook de mogelijkheid om reacties achter te laten en/of vragen te stellen. Alles overzichtelijk in één online omgeving. Een account als planvolger maak je aan op de website van Parolo. Voer hierbij projectnummer 34863 in om De Meesters te volgen.

MAAK EEN PAROLO ACCOUNT AAN

Vorderingen en ontwikkelingen volgen van De Meesters
Het aanmaken van een account op Parolo staat los van het aanmelden voor de nieuwsbrieven van De Meesters. Via Parolo volg je het participatietraject en -proces en via de nieuwsbrieven houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom De Meesters en delen wij nieuws. Wil je alles volgen en volledig up-to-date zijn? Dan adviseren wij je beiden te doen, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen bereiken en informeren. Sta je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrieven? Dit doe je gemakkelijk via onderstaande knop. 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF